'ciekawe' ogłoszenie ZR7S
wersja S, bez owiewki za to z pługiem, który jakoś przetrwał uszkodzenia spowodowane nieostrożną jazdą
buahahaha ciekawe kto się da nabrać...
o rety - czego to już ludzie nie wymyślą... nie mogę śmiechu opanować
Ale nędza, szkoda że to nie Yama diversion... z pługiem podobno ma 10 koni więcej i pali litre mniej.
A tak poza tym to kierownica zmieniona i ten fabryczny orgyginalny pług.....ja nie wiem ani to ładne ani pomaga
Ostatnio edytowany przez speedward (2013-04-19 19:23:10)
ten pług nie jest fabryczny... nigdzie takowe nie wychodziły...
Heh Saladin ja to samo z początku pomyślałem - może i jemu kitów nawciskał ktoś i On w zaparte stoi na swoim
pług na allegro kosztuje 150zeta też o nim myślałem, ale wybrałem gmole
każdy sprzedający ma 'swoją' wersję wydarzeń , mnie rozbawiła ta informacja o nieostrożnej jeździe
EDIT:
dzisiejszy mistrz ogłoszeniowy
Pałasz, ja WIEM, nie każdemu moto pług pasuje, do ZR lepiej pasował by taki
http://www.whaccessories.com/images/JerryZR7NY1.jpg
w kolorze nadwozia i w takim krztałcie.
Ostatnio edytowany przez speedward (2013-04-22 08:51:22)
hehe speedward, ten co podałeś to jakiś mega wielki! w życiu bym czegoś takiego nie założył u siebie
buahaha Marek, gdzie Ty takie ogłoszenia znajdujesz?? nie no leżę... Suzuko-Cagivio-Ducati buahaha
Paweł ja miałem na myśli, że żaden moto jak wyszedł z fabryki to nie miał pługa w serii - wszystko to akcesoria dodatkowe
ale ten pług faktycznie wysoko zachodzi...
Pałasz wiem ze to akcesiorium ale np moja xj600 miała fabrycznie, miała nawet blaszki do której dokupiłem własnie pług, bo ktoś ją "przykatował" i była bez niego. Pługi są wymagane w wyścigach, z tych samych przyczyn co w ścigaczach- mają wyłapać ew wyciek oleju. Muszą być duże i pojemne- te profesjonalne. Wiadomo te co mają tylko wyglądać to tylko prowizorka.
Nawet nie wiem jak to opisać...
http://allegro.pl/zjawiskowy-honda-cbr- … 04822.html
O rzesz kur... Masakra Ktoś bierze za mocny stuff:D