Dziś, a w zasadzie wczoraj poprawiło mi humor posprzątanie w garażu. Takich porządków nie robiłem tam chyba od dwóch lat. We 2 z ojcem sprzątaliśmy od 11-17. Teraz to mam miejsca... a ile narzędzi już dawno spisanych na straty się znalazło
no i sprzęty se ładnie ustawiłem w rzędzie.
Najważniejsze: zielony zeph dotarł już do garażu,leży i zerka lampą z pudełka Znakiem tego będę go za chwilę składał
No i w piątek dostałem świetny prezent od małżonki na 30-stke:
a niby jest wrogiem motocykli
P.S. nie widziałem takiego wątku ( jest tylko co mnie wkurzyło). Proponuję, żeby ciągle nia narzekać a wrzucić też coś co nas zadowala
Zajebisty wątek
Mnie właśnie humorek polepsza kufelek Pałaszowego Canadian Blondie
Przywieź mi butelkę na zlot
Rama od zepha pojechała dziś do piasku i na proszek. Po świętach zaczynam składać,
Ja wczoraj przytargałem dawce gs500 a dzisiaj zacząłem go budować do Motocyklowego Pucharu Polski Classic.
Ostatnio edytowany przez Pająk (2016-03-25 18:49:17)
O matko ale tego masz
gratulacje
to wszystko za osiągnięcia związane z motoryzacją? Czy sportowe też?
Ściana po prawej to żony medale za bieganie i puchary za rajdy zabytków motocyklem. Ściana na wprost to nasze wspólne ściganie autami i moje motocyklami.
Lewa stopa mnie boli od środy, ząb zaczął 3 godziny temu, ale mimo to mam mega dobry humor
Zegary są sprawne, zamontowane wszystko działa i ksenon wrócił na pokład z pomocą teścia elektronika
Teraz tylko męczyć mojego kumpla, żeby wziął maszynę na serwis i heja!!
Tyle radości