To co proponujesz? Znudził mi się aktualny wygląd. Odkupić nikt nie chce, żebym mógł odSkaryfa 11 kupić.
Jeździć kolego:) Wiesz co jest tych zrx trochę teraz na rynku, wiem że wpakowałeś w niego kupę kasy ale wydaje mi się że go trochę za drogo wystawiłeś żeby się sprzedał szybko.
7 k PLN to drogo?
Do jazdy aktualnie zestaw Delma/Zeph
Cofam zatrzymałem się na wcześniejszych ofertach. Ja bym czekał w końcu się trafi kupiec.
Ty Panie a gdzie masz go wystawionego ?? na olx nie znajduje.
Ostatnio edytowany przez Pudelski7 (2019-05-13 12:38:27)
A co z pomysłem Zephyra 1200?
W kwestii twojej inspiracji z linku to brat style nie jest czymś co powoduje u mnie moczenie łóżka, ale gusta są różne. Tylko proszę bez tej boazerii z przodu
Głównie na fb. Jak ktoś szuka bazy lub koncepcji
Wiesz co ja bym mimo wszystko wrzucił na OLX, albo na jakąś darmową inną stronę.
Przemyślałem temat twojego sprzęta pod kątem jak bym był na miejscu szarego kowalskiego.
Wiesz co wszystko wydaje się fajne ale kupuje się oczyma, myślę że mogą kręcić nosem na wykończenie, dużo seledynu. Do sprzedania ściągną bym ten pasek zielony z wachacza i osłonę chłodnicy opierdolił bym na czarno szybko.
Nie wiem jak to sie prezentuje w realu ale patrząc tylko po zdjęciach to tego bym się czepił.
Umarł król. Jutro klient odbiera.
Dobrze, że tego nie kupił
https://www.olx.pl/oferta/kawasaki-zrx- … Atpjk.html
W sumie szkoda tego Rexa. To pewnie 11 wpadnie do stajni 😁
Ostatnio edytowany przez woj191 (2019-07-09 17:36:16)
Klient będzie go dłubał wg moich planów i pomysłów i na moich częściach.
A tego widziałem. Kogoś pojebało jak przy tej 11 za 22k pln
Ale od kolekcjonera i z przebiegiem tylko 96000 km to przecież okazja
Yama czekam z niecierpliwością na tę kolejną maszynę i to co z niej powstanie